searchin for dreams

inte så mycket aktivitet här va.
 
annars?!
träningen går bra, grym träningsvärk senaste dagarna så jag vill gråta, att hosta eller skratta är något jag försöker undvika så mycket som möjligt. helgen hände det inget utöver det ovanliga, eller jag var hemma faktiskt till skillnad mot andra helger hahah. arenaloppis på lördagen, fyndade absolut ingenting och malmö museum på söndag vilket var mys. blev maskeradfest för två helger sen med which was nice, lite för mycket alkohol dock men vad ska man göra mehehe. letar forfarande desperat efter lägenhet, hade vart övernajs att få eget place. 
utöver det så har jag börjat spela lite, är sämst men fattar varför människor fastnar framför lol, cs och så vidare. idag kommer elin hit för att fixa mina naglar och sen sova över, tjejmys när det är som bäst ♥ 
torsdag kan det bli tv-spel med markus om jag inte är helt slut, helgen har jag inga planer för alls vilket känns rätt najs. men bästa av allt, om 9 dagar är min bästa anna här, mihi. nu verkar elin vara på väg hit med min milkshake så herrå påre. slänger in lite dickpicz.